de izqueirda a derecha: Stefan Rast (CEO Voice-Acoustic), Narcís Solé (CEO VTècnics), Kostas Ftoulis (VTècnics), Francesc Güell (VTècnics), Jürgen Bachthaler (Voice-Acoustic)

Dörverden, Alemanya | març 2022:
Voice-Acoustic, fabricant alemany de sistemes de so d’alta qualitat, es complau a anunciar la signatura d’un nou acord de distribució a Espanya amb VTècnics en Ruta.

L’any 2012, un grup de 5 tècnics va decidir unir els seus coneixements tècnics i equipament per iniciar la seva pròpia empresa. Només deu anys després, VTècnics s’ha convertit en una empresa consolidada amb seu a Espanya, especialitzada en la distribució de sistemes de so, instal·lació i sonorització per a espectacles en directe.

Narcís Solé, director general i fundador d’VTècnics, comenta: “A principis de febrer de 2022 sorgí l’oportunitat de conèixer a la gent de Voice-Acoustic i immediatament viatjarem a Dörverden, una vegada allí vam poder veure el seu treball i escoltar els seus productes in situ, el resultat va ser espectacular!, el so dels sistemes de Voice-Acoustic és d’una altíssima qualitat, la seva forma de treballar és meticulosa i el tracte personal és molt familiar. No podíem deixar passar una oportunitat tan emocionant com aquesta”.

“Voice-Acoustic ens ofereix una gamma de sistemes que s’adapten perfectament als nostres requisits i a les necessitats dels nostres clients. Sistemes perfectament dissenyats amb una altíssima qualitat de so a un preu molt competitiu”, comenta Francesc Güell, enginyer de desenvolupament a VTècnics.

“L’alianza amb VTècnics en Ruta és un pas més en l’expansió de la nostra xarxa comercial internacional de Voice-Acoustic. Amb VTècnics hem trobat un soci molt qualificat, fort i experimentat al mercat espanyol. L’equip de gent no tan sols es caracteritza per la seva competència, sinó que també compta amb una enorme motivació para abordar aquesta nova tasca i comercialitzar els nostres sistemes”, diu en Jürgen Bachthaler, gerent de vendes Internacionals de Voice-Acoustic.

Voice-Acoustic, TENNAX i BAGAX participen a Prolight + Sound 2022 a Frankfurt. Podeu visitar-los del 26 al 29 d’abril al Hall 11.0, Stand A01.

www.vtecnics.com

www.voice-acoustic.com

Quant a Voice-Acoustic:
Voice-Acoustic, fundada el 2006 a Dörverden (Alemanya), és una empresa d’àudio professional de sistemes de so. L’empresa desenvolupa i construeix altaveus professionals de gran qualitat, MADE IN GERMANY. La cartera de productes inclou tecnologia sofisticada i innovadora d’altaveus i amplificadors digitals per a aplicacions de directe i d’instal·lació. “Allò que ens emociona ens deixa un record inesborrable!” Voice-Acoustic, l’èxit a través de la qualitat.

Visiteu www.voice-acoustic.com

Somos especialistas en eventos únicos y exclusivos. Estamos orgullosos de ofrecer un servicio y calidad excepcionales para clientes excepcionales.

PRODUCTOS CLAIR BROTHERS

WhatsApp: 636230970

TELÉFONO: 973 29 29 34

Email: vtecnics@vtecnics.com

Partida Plana Gensana, 35

25194 – Lleida

Visítanos