Sonorització

No importa quan gran sigui el seu esdeveniment, VTècnics serà capaç d’elegir l’equip adequat per a un so impecable. Comptem amb l’equip de so de la més alta gamma a l’actualitat, Clair Bros. .

Il·luminació

La il·luminació és un dels elements més importants per crear un ambient adequat a cada situació. Donem suport humà y material amb la millor tecnologia.

Visuals

En el nostre sector cada cop té més importància el suport audiovisual, la qualitat del color i la portabilitat ens ajuda a realitzar el treball en aquest camp de manera eficient i precisa.

Estructura i Elevació

La relació entre el so produït a un espai i els seus oïdors és un dels aspectes al que més importància hi donem. A Vtècnics realitzem els estudis necessaris per a obtenir el millor rendiment acústic de cada espai.

Assessorament Tècnic

Proporcionem assesorament tècnic i aconsellem sobre la millor solució per a qualsevol dubte que es generi tant en l’adquisició de productes com en instal·lacions, espectacles, etc…

Manteniment

El nostre SAT proporciona el servei de manteniment i reparació de multitud de marques tant de so com il·luminació , així com el muntatge personalitzat de cables, instal·lació de racks

Estem Disponibles per a Qualsevol Projecte!

CONTACTA

Distribuïdor Oficial d’Equips de So Clair Brothers

Podem Ajudar-vos En Qualsevol Projecte

A TRAVÉS DE IDEES CREATIVES, LA INNOVACIÓ I LA DETERMINACIÓ

CONTACTA

Estem especialitzats en la construcció de productes únics i exclusius. Estem orgullosos d’oferir una qualitat i disseny excepcionals per a clients excepcionals.

PRODUCTES CLAIR BROTHERS

Contacta’ns

 • Partida Plana Gensana
  35, 25194 Lérida
 • 973 29 29 34
 • vtecnics@vtecnics.com
 • Dilluns-Diumenge:
 • Seguim tancats al públic temporalment
  però us podem atendre via telèfon i e-mail.

  Us desitjem molta salut!

Visita’ns